Coaching

Mijn passie ligt hem daarin dat ik op een professionele manier, vanuit mijn gevoel, mensen wil coachen/ begeleiden.  Vanuit kracht een werkelijke verbinding aangaan ‘van hart tot hart’ om mensen te helpen bij essentiële vraagstukken over hun leven en werk. Dat betekent dat ik mijn intuïtieve kwaliteiten en mijn empatisch invoelingsvermogen inzet tijdens het coaching proces.


De gecoachte persoon wordt ook soms coachee (koo-tsjie) genoemd. Als coachee ben jij de eigenaar van jouw eigen groeiproces, potentieel en probleem.

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Als coachee leer jij, de coach ondersteunt je in dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Doel van de coaching is het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit/jouw kwaliteit van leven.

 

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij ik jou ondersteun bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Als coach help en ondersteun ik mensen bij het verbeteren van hun prestaties en de kwaliteit van hun leven. Ik ben opgeleid om te luisteren, te observeren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften.


Als coach geef ik geen oplossingen of antwoorden – als coach begeleid ik jou naar jouw eigen waarheid en inzichten.

 

^ Back to Top