Estoy ... Ron

CIMG5442_2.JPGIk ben … Ron, 55 jaar, samenwonend en trotse vader van een prachtige dochter. Verder ben ik ook blij dat ik medeopvoeder mag zijn van de dochters van mijn partner.

Vanaf het prille begin in mijn kinderjaren voelde ik al dat ik op een andere manier in het leven stond, voelde me als kind onbegrepen – alleen en vaak ook eenzaam. Ik kon geen verbinding maken met mijn omgeving. Ik snapte de wereld om mij heen ook niet. Zo ben ik door mijn kinder- en jeugdjaren heen gegroeid en heeft het me gevormd tot wie ik nu ben.

Ik ben er uiteindelijk dankbaar voor, want het heeft mij steeds opnieuw uitgenodigd en mij in de gelegenheid gesteld om op een persoonlijke ontdekkingsreis te gaan in mezelf. Ik ben hierdoor innerlijk mogen groeien en mag daar nu nog dagelijks de vruchten van dragen en de rijkdom van ervaren.

 

Door mijn veranderingsproces heb ik veel zelfkennis verworven en meer inzicht gekregen in wie ik in de kern ben.

Ik werd er mij pas op latere leeftijd van bewust dat ik hoog gevoelig ben en het was wel een verademing om dit uiteindelijk te weten. Hierdoor vielen vele puzzelstukjes in elkaar en kon ik heel veel dingen uit het verleden ook plaatsen.

Waar hoog gevoeligheid eerst een struikelblok was voor mezelf heb ik dit nu ontplooid tot een kwaliteit. Hierover kan je verder op mijn website nog meer vernemen, onder HSP.

Dit alles maakt dat ik een sterk invoelings-/ inlevingsvermogen heb, wat mij ook helpt bij het ondersteunen in jouw groeiproces. Samen op weg gaan, naar binnen gaan. Meer inzicht krijgen in jezelf kan jou helpen om te ontdekken wie je in werkelijkheid bent. Vanuit je inzichten bij jouw eigen kracht komen, is een weg die ook jij mag bewandelen. Dit is de kern van waaruit ik werk binnen het coachen.

 
^ Back to Top