Healing & Reading

Als mens hebben we allemaal onze eigen littekens wat, bewust of onbewust, angsten met zich meebrengt. Door de jaren heen hebben we hierdoor een muur om ons heen gebouwd, dragen we een masker. We hebben geleerd om onszelf te wapenen tegen dat wat pijn doet of angst geeft. Dit alles doen we om onszelf te beschermen tegen situaties die in het verleden zijn gebeurd. Vaak zijn we bang om onszelf hiermee te confronteren, uit angst voor onze kwetsuren en de pijn hierin. Dit zit meestal op een dieper, onbewust niveau. Door het onderdrukken of afblokken van deze gevoelens ontstaan er vaak blokkades in ons lichaam.

Zelf ben ik hoog sensitief en vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie mag ik voelen waar er in jouw lichaam blokkades zitten. Ik stem mij energetisch af op jouw lichaam, waarbij ik vooral werk vanuit de zeven chakra’s. Het kan hierbij gaan om lichamelijke, emotionele en/of psychische klachten.

Een healing/reading bestaat er uit dat ik mijn handen plaats op de plekken waar er spanningen in jouw lichaam aanwezig zijn. Dit doe ik door middel van chakra regulatie. Door contact te maken met de geblokkeerde energie, mag deze weer in beweging komen en gaan stromen. Vervolgens ontstaat er een balans in uw lichaam, waardoor jij rust en ontspanning mag ervaren. Invoelen en contact maken met jouw blokkades maakt dat jij duidelijkheid krijgt op de onderliggende gevoelens.

Door de combinatie van healing en coaching kan jij weer ervaren wat het voor jou mag betekenen om ten volle te mogen ademen en voelen, weer levendig te zijn/te voelen. Ademen is leven en daar contact mee maken heft al veel spanningen op in jouw lichaam. Niet bewust gaan zoeken naar trauma’s of dingen die in het verleden zijn gebeurd, maar vanuit healing en coaching laten ontstaan wat mag ontstaan, wat er mag geleefd worden Hier en Nu.

 

'Genezing is een kwestie van tijd, maar het is soms ook een kwestie van kansen.'

- Hippocrates -